Ballymena set for key role in Milk Cup

BALLYMENA is preparing to once again play a key role in this summer’s Northern Ireland Milk Cup.

The local borough will once again host matches at Ballymena Showgrounds and Broughshane as part of the prestigious youth football tournament, the draw for which was made this morning.

The competition, which this year celebrates its 30th anniversary, will run from Saturday, July 21 and will conclude with the finals night in Ballymena on Thursday, July 26, in order to avoid clashing with the opening night of the Olympic Games on the Friday.

Fixtures (venues to be decided in due course) are:

ELITE SECTION

Hide Ad
Hide Ad

Saturday, July 21: Northern Ireland v Chile; Denmark v USA; Turkey v Mexico.

Monday, July 23: USA v Turkey; Mexico v Northern Ireland; Chile v Denmark.

PREMIER SECTION

Saturday, July 21: Co. Down v Etoile Lusitana; Benfica v Co. Antrim; Co. Armagh v Tottenham Hotspur; Co. Tyrone v Manchester Utd; Co. Fermanagh v Newcastle Utd; Co. Londonderry v CSKA Moscow; Cherry Orchard v South Coast Strikers; Otago v Bolton Wanderers; Desportivo Brazil v Icnifuna; Revo Express v Pachuca.

Monday, July 23: Tottenham Hotspur v South Coast Strikers; Manchester Utd v Revo Express; Newcastle Utd v Pachuca; Bolton Wanderers v Co. Down; Co. Antrim v Cherry Orchard; Co Tyrone v Co. Armagh; Co. Fermanagh v Otago; Icnifuna v Co. Londonderry; CSKA Moscow v Etoile Lusitana; Desportivo Brazil v Benfica.

Hide Ad
Hide Ad

Tuesday, July 24: Co. Londonderry v Co. Fermanagh; Co. Down v Revo Express v Pachuca v Co. Antrim; Co. Armagh v Desportivo Brazil; South Coast Strikers v Co. Tyrone; Cherry Orchard v Benfica; Tottenham Hotspur v Otago; Manchester Utd v Icnifuna; Newcastle Utd v CSKA Moscow; Etoile Lusitana v Bolton Wanderers.

JUNIOR SECTION

Saturday, July 21: Co. Antrim v Liverpool; Co Tyrone v Ipswich; Co. Down v Everton; Co. Armagh v CSKA Moscow; Co. Fermanagh v Cruz Azul; Brentford v Co. Londonderry; South Coast Strikers v Swindon Town; Queen of the South v Watford; Union Temuco v North Dublin Schools; Dundalk v Hapoel Haifa.

Monday, July 23: North Dublin Schools v Co. Down; Co. Antrim v Dundalk; Hapoel Haifa v Co. Tyrone; Ipswich Town v Queen of the South; Co. Fermanagh v Swindon Town; Co. Londonderry v South Coast Strikers; CSKA Moscow v Brentford; Cruz Azul v Everton; Liverpool v Union Temuco; Watford v Co. Armagh.

Tuesday, July 24: Co. Londonderry v Co. Fermanagh; Liverpool v Swindon Town; Ipswich Town v Watford; Everton v Brentford; Co. Armagh v Co. Tyrone; North Dublin Schools v Cruz Azul; Dundalk v South Coast Strikers; Co. Down v Queen of the South; Union Temuco v Co. Antrim; Hapoel Haifa v CSKA Moscow.

Related topics: